Mijn favorieten

 Optimale kostenbeheersing


Iedere eigenaar van onroerend goed wil goede huurders en een vo­orspelbaar en betrouwbaar rendement. Om dat te bereiken moet het vastgoedmanagement goed georganiseerd zijn. Door een goede inkoop van diensten en leveringe­n is Kuin Vastgoedmanagement in staat de kosten voor zowel een eigen­aar als een huurder optimaal te beheersen. Vastgoedmanagement kent­ vele facetten.


Commercieel management

Om de huurders optimaal van dienst te­ kunnen zijn is het belangrijk regelmatig contact te onderhouden met de huurders. Door het regelmatige contact met de huurders is Kuin Vastgoedmanagement in staat om vroegtijdig rekening te houden en tegemoet te komen aan de wensen en eisen van haar huurders. Ook bedrijven die bijvoorbeeld sneller groeien dan gepland kunnen waar mogelijk, probleemloos worden geherhuisvest.


Het technisch management

Het onroerend goed is te verdelen in planmatig beheer en klachten onderhoud. Het planmatig beheer betreft het in stand houden van het gebouw en richt zich daarnaast op de interne- en externe uitstraling van het gebouw. Binnen het klachtenonderhoud wordt zorg gedragen voor een acurate afhandeling van storingen. Door een intensieve samenwerking met gespecialiseerde bedrijven staat Kuin Vastgoedmanagement garant voor een correcte afhandeling van klachten en/of storingen.
 


Financieel vastgoedmanagement

Onmisbaar binnen het beheer van onroerendgoed is de afdeling financieel en administratief management. Het verzorgen van het innen van de huur en het inzichtelijk maken en doorbelasten van verder bijkomende kosten.

Maar ook voor de particulier die tijdelijk zijn woning wil verhuren en het beheer daarvan aan een professionele betrouwbare partner wil geven, is bij Kuin Vastgoedmanagement aan het juiste adres.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring