Mijn favorietenEen deskundige taxatie...


...laat je uitvoeren door Kuin Makelaardij


Het taxeren van een woning kan diverse redenen hebben. De meest voor de hand liggende is voor het afsluiten van de hypotheek om je nieuwe woning te kunnen financieren. Maar er zijn meer redenen: zo kan het wellicht interessant zijn om, met de huidige lage rentes, de huidige hypotheek over te sluiten of om te zetten. Ook voor de verdeling van de boedel bij overlijden of scheiding is bijvoorbeeld een taxatie nodig. Wij zijn NWWI gecertificeerd en in staat snel én vakkundig een (gevalideerd) taxatierapport op te leveren. Deze rapporten worden door elke geldverstrekker geaccepteerd! Wij zijn gespecialiseerd in taxaties in West-Friesland (Andijk, Wervershoof, Grootebroek, Stede Broec, Medemblik, Enkhuizen, Zwaagdijk, Drechterland, Hoorn), maar uiteraard kunnen we ook buiten dit gebied prima helpen.  
 

Voor meer informatie of een zorgvuldige taxatie, vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen: 0228 592253.


Jouw huis taxeren in 3 stappen

 

Je huis taxeren met Kuin Makelaardij

 


Veelgestelde vragen


Wat is het verschil tussen een gratis waarde-indicatie en een betaalde taxatie?
De waardebepaling is een eenvoudige versie van de taxatie en wordt gebruikt als advies om de woning goed en voor de juiste prijs in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek, waarbij de bank wil weten of de nieuwe woning in waarde overeen komt met het gewenste hypotheekbedrag. Banken en hypotheekverstrekkers eisen hiervoor meestal een taxatierapport dat is gevalideerd door een onafhankelijk instituut. Door middel van deze controle wordt fraude voorkomen en de kwaliteit van het rapport gewaarborgd. Dit is bij een waardebepaling niet het geval. Is er naast een taxatie ook een bouwkundige keuring nodig?
De taxateur heeft een signalerende functie wat betreft bouwkundige gebreken. Tijdens de taxatie wordt de staat van onderhoud onderzocht door de taxateur. Hij of zij zal na de taxatie aangeven of een aanvullende bouwkundige keuring nodig is.

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.  

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring