Mijn favorieten

Ons kantoorKuin Makelaardij in Andijk, Wervershoof en omgeving


Persoonlijk en Professioneel

 
Al 10 jaar is Kuin Makelaardij gevestigd in Andijk en van daaruit actief in de regio West-Friesland, zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Omdat wij van mening zijn dat een klant op alle vlakken geholpen wil worden, hebben wij in de loop van de tijd onze dienstverlening uitgebreid en werken wij samen met betrouwbare en deskundige hypotheek- en assurantie adviseurs. Vandaag de dag bieden wij onze klanten dus een compleet pakket zodat zij zorgeloos kunnen wonen en werken. Nu én in de toekomst!Ons team van Kuin Makelaardij staat elke dag voor jou klaar!

 

Waarom Kuin Makelaardij?

Wij staan voor wat we zeggen: vernieuwend, actie en betrouwbaar. Dit blijkt wel uit het feit dat wij in een korte periode het kantoor in een teruglopende vastgoedmarkt, goed van de grond hebben kunnen laten komen. Dat komt door het vertrouwen van de vele opdrachtgevers maar ook zeker door het doorzettingsvermogen, onze  no-nonsense houding, ons netwerk en de jarenlange ervaring van Allard Kuin. Samen met Petra en Rianne zijn wij een sterk team dat altijd voor u klaar staat.

Los van het feit dat wij al jarenlang erkend NVM makelaar zijn, staan wij ook voor:

  Jarenlange makelaarservaring in Andijk, Wervershoof en omstreken;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

 

 

Kuin Makelaardij is partner van Woonaccent

Kuin Makelaardij is powered by Woonaccent. Wij zijn local heroes, met ondersteuning vanuit een landelijk netwerk van Woonaccent partners. Dit betekent een strategisch gebruik van verschillende marketingmiddelen, landelijke en regionale kennis en partners, maar gespitst op onze ervaring in de woningmarkt in Andijk, Wervershoof en omstreken.


De kracht van landelijk, de kennis van lokaal. Dat is Woonaccent.

Afspraak maken?

Afspraak maken met onze makelaar? Neem snel contact op of loop ons kantoor binnen. Wij zitten aan het Visserspad 1 in Andijk. Wees welkom, de koffie staat klaar! Of maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0228 592253.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring