Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Vraagprijs € 400.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Buitengewone kans om een restaurant/brasserie op een prachtig vakantiepark te verwerven, gelegen op steenworp afstand van het pittoreske centrum van Medemblik. Dit is een unieke gelegenheid voor ondernemers die dromen van het creëren van een bruisende horecagelegenheid in een populaire toeristische bestemming.

Het restaurant is ideaal gelegen aan de rand van het villapark "De...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 322 m²
Lees meer

Omschrijving

Buitengewone kans om een restaurant/brasserie op een prachtig vakantiepark te verwerven, gelegen op steenworp afstand van het pittoreske centrum van Medemblik. Dit is een unieke gelegenheid voor ondernemers die dromen van het creëren van een bruisende horecagelegenheid in een populaire toeristische bestemming.

Het restaurant is ideaal gelegen aan de rand van het villapark "De Vlietlanden", op een goede zicht locatie. Medemblik is op steenworp afstand van het restaurant, Medemblik een van de oudste steden van Nederland, biedt een schat aan historie, cultuur en recreatiemogelijkheden. Met zijn schilderachtige havens, gezellige winkelstraat en het IJsselmeer, trekt Medemblik het hele jaar door toeristen aan.

Hoewel het interieur momenteel verouderd is en geen spullen meer aanwezig zijn, biedt dit juist een uitgelezen kans voor ambitieuze ondernemers om hun stempel te drukken en dit restaurant om te toveren tot een trendy, eigentijdse hotspot. Of u nu een ervaren restaurateur bent die op zoek is naar een nieuw project of een nieuwkomer in de horecabranche die zijn droom wil verwezenlijken, dit is de perfect gelegenheid om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Het restaurant is opgedeeld in verschillende ruimtes.
Bij binnenkomst verwelkomt de ruime hal uw gasten. Aan uw rechterhand vindt u direct een grote ruimte met een handig aanrechtblokje. Deze ruimte kan ideaal worden gebruikt als ontvangt- en wachtruimte of kantine. Rechtdoor in de hal bevinden zich de uitgeruste toiletgroepen, zodat gasten comfort en gemak ervaren tijdens hun bezoek. Vervolgens betreed je het hart van het gebouw het restaurant - grand café. De ruimte biedt voldoende zitplaats voor grote gezelschappen. Grenzend aan het grand café is een ruimte voor de keuken, waar nog een aanrechtblok staat. Naast de keuken is een magazijnruimte, waar u voorraad kunt opslaan en de logistiek van uw restaurant kunt beheren. Vanuit het grand café is er aan de andere zijde nog een grote ruimte die u naar eigen wens kunt inrichten als een extra keuken. Met een reeds aanwezige doucheruimte biedt deze ruimte ook mogelijkheden voor het personeel om zich te kunnen opfrissen.

Met een indeling die alle ruimte biedt voor uw creatieve invulling, kunt u dit restaurant omvormen tot een bloeiend restaurant. De combinatie van de strategische ligging nabij het centrum van Medemblik en het vakantiepark zorgt voor een gestage stroom van gasten. Of u nu een bruisend grand café, een intiem eetcafé, of een gastronomisch restaurant wilt creëren, deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden.

Bestemmingsplan; enkelbestemming Gemengd. Functieaanduiding detailhandel/horeca van categorie 1.
Het is dus ook mogelijk om een deel van het pand om te toveren tot een winkel. Dit veelzijdige pand biedt vele kansen.

Bijzonderheden:
- Oplevering kan spoedig
- Vetput aanwezig
- Buitenterrein terras mag gebruikt worden in overleg met beheerder vakantiepark
- Pand is thans leeg gehaald zonder inventaris, foto's ter aanvulling met interieur.
Gelegen op bungalowpark de Vlietlanden. Parklasten verschuldigd.

Neem vandaag nog contact met ons op om dit unieke pand te bezichtigen en uw visie werkelijkheid te maken.
Voor meer informatie info@kuinmakelaardij.nl of 0228 592253.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 400.000,- kosten koper Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting Kan vlot opgeleverd worden BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 356 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant, café-restaurant, pannenkoekenhuis/creperie Totale oppervlakte 322 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Holland
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, pannenkoekenhuis/creperie
Terras
Ja
Horecaruimte
322 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring