Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Oude Veiling 54 in Zwaag 1689 AC

de Oude Veiling 54

1689 AC Zwaag
Huurprijs € 60,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Een mooi exclusief deel van deze representatieve bedrijfsruimte is centraal gelegen in de gemeente Hoorn op het goed bereikbare én beveiligde bedrijventerrein “De Oude Veiling”. Het bedrijfspand heeft een goede zichtlocatie aan de toegangsweg van het bedrijventerrein.

OBJECT
Het bedrijfspand (ca. 45 m. breed en ca. 30 m. diep) bestaat uit een grote bedrijfshal met centrale...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 458 m² In units vanaf 458 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Een mooi exclusief deel van deze representatieve bedrijfsruimte is centraal gelegen in de gemeente Hoorn op het goed bereikbare én beveiligde bedrijventerrein “De Oude Veiling”. Het bedrijfspand heeft een goede zichtlocatie aan de toegangsweg van het bedrijventerrein.

OBJECT
Het bedrijfspand (ca. 45 m. breed en ca. 30 m. diep) bestaat uit een grote bedrijfshal met centrale entree, kantoorruimten, archiefruimte, personeelskantine, spreekkamers en een toiletgroep. Aan de voorzijde bevinden zich vier hoge overheaddeuren. Aan de voorzijde is ook voldoende parkeerruimte op eigen terrein en aan de achterzijde ligt een verhard buitenterrein.

Het linker pand heeft een vloeroppervlakte van ca. 458 m2 .
De vrije hoogte in het linker pand is 3 meter. In het midden hoger uiteraard. Voorzien van kantoorruimte, pantry en eigen sanitair.
Vloerbelasting in de bedrijfshal 3000 kg/m2 en in de overige ruimtes 1250 kg/m2.

BESTEMMING
Conform het bestemmingsplan “de Oude Veiling” is de bestemming: bedrijven. De bedrijfsruimte is zeer geschikt voor bijvoorbeeld: opslag, ambachtelijke bedrijven, lichte productie bedrijven en lichte industrie doeleinden.

STAAT VAN ONDERHOUD
Het gehele bedrijfspand is compleet gerenoveerd en verbouwd in 2008 en 2009. Het gehele dak is vernieuwd en er zijn nieuwe betonvloeren gestort met (gedeeltelijk) vloerverwarming. Alle nutsvoorzieningen zijn vernieuwd, kozijnen en deuren zijn vernieuwd en voorzien van isolatieglas. Het gehele pand is aan de buitenzijde afgewerkt met een lichte kleur pleisterwerk.

BEREIKBAARHEID.
Goede bereikbaarheid via de A7 Purmerend/Hoorn en de N302 Hoorn/Enkhuizen. Openbaar vervoer op ca één minuut loopafstand. Het bedrijven terrein “Oude Veiling” ligt aan de Dorpsstraat met een directe verbinding met de N302. Het bedrijfspand is ook goed bereikbaar voor vrachtverkeer.

CONDITIES
- Ingangsdatum per 1 maart 2019;
- Aanvangshuurprijs € 60,- per m2 per jaar exclusief btw; kortere periode huur €62,50/m2
- Huurprijs linker pand (458 m2) € 2.290,- exclusief btw per maand;

- De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100);
- Huurtermijn 5 jaar. Korte huurperiodes kan 1 a 2 jaar in overleg.
- Zekerheidstelling middels bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief btw;
- Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) model 2015;
- Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van levering gas, water en elektra;
- Er zal geopteerd worden voor een btw-belaste verhuur. Huurder dient derhalve voor meer dan 90% btw-belaste leveringen en diensten te leveren. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van btw-vrijgestelde verhuur. De overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, wordt dan zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 60,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Per 1 maart 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Bouwjaar toelichting Gerenoveerd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 458 m² Vloerbelasting 3000 kg/m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 332 m² Oppervlakte kantoorruimte 126 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 458 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Krachtstroom, toilet, pantry
Prijs
€ 27.480,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
332 m²
In units vanaf
458 m²
Vrije hoogte
300 cm
Vloerbelasting
3000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
126 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.