Mijn favorieten

Hypotheken en verzerkeringen

Onafhankelijk advies

Hypotheken
De aankoop van een woning is één van de grootste financiële beslissingen uit uw leven. Daarom is het belangrijk dat u zich op dit gebied goed laat adviseren door een deskundige hypotheekadviseur.


Omdat wij u zo volledig mogelijk willen informeren hebben wij speciaal voor u enkele hypotheekadviseurs uit de regio geselecteerd. Zij hebben veel van onze klanten al van uitstekend advies voorzien. Wilt u ook graag inzicht in uw financiële mogelijkheden omdat u op zoek bent naar een andere woning of omdat u al een woning gekocht heeft?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.
Tijdens deze afspraak krijgt u meer inzicht in uw financiële mogelijkheden en de te verwachten maandlasten bij de aankoop van een woning tegen een bepaalde prijs.


Verzekeringen

Een opstalverzekering is verplicht voor iedere huiseigenaar. Deze verzekering dekt de risico's van brand en andere schade aan het huis zelf, dus niet aan de inboedel. De hoogte van de verzekeringspremie is afhankelijk van de kosten die gemaakt moeten worden om het huis te herbouwen.

Een andere verzekering die huizenbezitters bijna altijd afsluiten, is de overlijdensrisicoverzekering. Stel dat u of uw partner zou komen te overlijden voordat de hypotheek is afgelost. Dan gaat het inkomen van de achterblijvende partner omlaag. Met de uitkering van de overlijdensrisicoverzekering wordt het huis (gedeeltelijk) afbetaald en kan de langstlevende partner in ieder geval in het huis blijven wonen. Bij de spaarhypotheek is het overlijdensrisico automatisch gedekt.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor een deskundig verzekeringsadvies of ook om uw lopende verzekeringen eens naast elkaar te zetten of u niet dubbel verzekerd of onder of over verzekerd bent.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring